Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om uw kantoor, magazijn, winkel of appartementsgebouw te onderhouden? Dan loont het zeker de moeite om ook even de diensten en service van schoonmaakbedrijf “Hs Cleaning Service” te bekijken.

Wij garanderen behalve onberispelijke netheid en hygiëne namelijk ook een aangename en flexibele samenwerking in wederzijds vertrouwen. Onze service is volledig afgestemd op de wensen en noden van professionele klanten zoals u en verder is zowat alles bespreekbaar. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer onze schoonmaakploeg ter plaatse komt. Dagelijks, wekelijks of tweewekelijks en heeft u dat liefst tijdens of buiten de kantooruren? Zegt u het maar…

We hebben ons gespecialiseerd in de periodieke schoonmaak van kantoren en showrooms. Al kan u uiteraard ook een eenmalige grondige poetsbeurt na een verhuis of herinrichting aan ons toevertrouwen.

Ook het onderhoud van gemeen- schappelijke delen zoals traphallen en liften in appartementsgebouwen of kantorencomplexen kan u in alle gemoedsrust aan ons uitbesteden.

Niet alleen voor de interieur schoonmaak, maar ook voor de glazenwas en zelfs het onderhoud van de groenpartijen rondom uw gebouw kan u op onze expertise rekenen.